ACTIVITATS, CURSOS i ESDEVENIMENTS

Núria Picas a la UVic el 4 de desembre a les 19,30 h: de la teoria a la pràctica en l’ultra trail

El proper 4 de desembre la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic hi ha una conferència gratuïta sobre les Necessitats Nutricionals en les Curses d’Ultra Trail, de la teoria a la pràctica amb la campiona Núria Picas.

A part de la Núria Picas hi intervenen també el Dr Raimon Milà (Dietista – Nutricionista) i el Sr Martí Noguera (Dietista – Nutricionista), que aportaran els seus coneixements teòrics i acadèmics als coneixements pràctics de la Núria Picas.

Captura de pantalla 2014-11-17 16.19.40

All the https://midnightpapers.com/ more this is a very specific field and sometimes students really need homework help.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.