D-N Jordi Sarola, D-N Neus Arimany, LLIBRES DE REFERÈNCIA

“Haz que tu dieta funcione” i “Aprender de los campeones”

2015-11-09 18.31.16

 

Us recomanem dos llibres que podrien ser “de capçalera” per a qualsevol professional del rendiment esportiu o que treballi amb esport i activitat física.

El primer, Haz que tu dieta funcione, està escrit pel D-N Jaime Giménez i la psicòloga Yolanda Fleta. És un llibre diferent on l’alimentació i la psicologia es fusionen per sortir-ne en forma de coaching nutricional. La idea fonamental d’aquesta obra és lluitar contra la falta d’adherència que poden comportar els plans alimentaris i nutricionals sostinguts al llarg del temps. El coaching nutricional ofereix un nou enfocament en el tractament dels desafiaments alimentaris. Poc coneguda al nostre país, aquesta disciplina es centra en la persona i l’ensenya a adoptar una actitud positiva a un procés (l’alimentari) que omple de contingut la nostra vida.

El segon llibre, Aprender de los campeones, està escrit per un dels grans del rendiment esportiu: Pep Marí, psicòleg esportiu al CAR de Sant Cugat. Els seus seminaris i classes magistrals han aportat coneixement professional d’un món que quedava a anys llum: la psicologia esportiva. L’autor relata la seva experiència durant 23 anys d’exercici professional amb esportistes èlit. Una obra que mostra les fórmules i secrets dels campions i les claus perquè acabin desplegant tot el seu potencial per assolir el seu objectiu: guanyar.

Els podeu adquirir a través de qualsevol llibreria a uns preus més que assequibles. Estem convençuts que us agradaran.

Bona lectura!

 

 

 

AUTORS:

EQUIP ADNEEC

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.