LLIBRES DE REFERÈNCIA

Llibres de referència: ANTROPOMETRIA

Avui us recomanem un llibre brasiler que, tot i que només el trobareu en portuguès, és molt recomanable per les seves actualitzacions i exposició fàcil i clara, amb abundants fotografies que ajuden a la identificació d’eines de treball i metodologia.

Amb un enfocament modern i objectiu exposa l’antropometria aplicada a la salut i el rendiment esportiu. Fa un enfocament envers la metodologia ISAK explorant els conceptes i el mètode. Passa per la seva història i evolució com a ciència de la mesura del cos humà. Analitza la obesitat des d’un punt de vista antropomètric, observant i descrivint el teixit adipós i les seves particularitats.

Un llibre interessant tant per als que ens dediquem a la dietètica i la nutrició esportiva com per a preparadors físics i fisioterapeutes, també per a utitzar en clínica.

Els podeu adquirir a través d’alguna llibreria portuguesa o bé a través de amazon.

Estem convençuts que us agradarà, encara que no parleu portuguès.

Bona lectura!

 

AUTOR:

EQUIP ADNEEC

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.