INFORMACIÓ GENERAL

Adneec, dietètica i nutrició esportiva

adneec_logo

Cada cop es pren més consciència del paper que l’alimentació juga en la salut, i s’estan posant en pràctica accions per corregir hàbits alimentaris incorrectes que han arrelat a la nostra societat. La prevenció i l’educació esdevenen els pilars fonamentals per a assegurar el benestar alimentari de les persones, la salut i la qualitat de vida.

En el cas de la persona que fa esport cal tenir encara més en compte els hàbits alimentaris i de salut, ja que l’alimentació juga un paper més que evident en la pràctica esportiva.

És per això que va nèixer ADNEEC, agrupació formada per un alguns dels nutricionistes especialitzats en l’esport més destacats de Catalunya.

BARCELONA

Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF), dirigida pel D-N Jordi, ofereix uns serveis de qualitat adreçats a descobrir les mancances alimentàries i nutricionals, per després corregir-les i adaptar un nou pla alimentari. Es troben al carrer Fontanella, 21 – 23, 4t pis 4a Porta.

Telèfon 933 186 041
info@cendief.es
www.cendief.es

logo_jordi

VIC i TORELLÓ

Psigma Vic, de la mà de la D-N Neus Arimany, ofereix serveis amb l’excel·lència que dóna l’experiència i la base científica per tal de cobrir les necessitats existents en matèria d’educació nutricional, dieta equilibrada i saludable i amb la premissa de respectar el patró de dieta mediterrània, dieta per esportistes. Els trobaràs al C. Morgades 19, ent. 3era. www.psigma.cat

logo_neus

Fisiocorporal Torelló és un treball en equip amb el fisioterapeuta Guillem Canadell i el Graduat en CAFE Eduard Rodellas. Treball multidisciplinar que cerca l’excel·lència en el tractament integral de l’esportista.

Ens trobaràs a la Plaça Sant Fortià 9 de Torelló. Ens pots trucar al telèfon 938505261. www.fisiocorporal.com i correu electrònic info@fisiocorporal.com

logo_neus2

TARRAGONA

NutriEstil&Esport ofereix serveis amb l’excel·lència que dóna l’experiència i la base científica per tal de cobrir les necessitats existents en matèria d’educació nutricional, dieta equilibrada i saludable i amb la premisa de respectar el patró individual i únic a l’hora d’elaborar la dieta per als esportistes.

Podeu trucar al telèfon 659.059.758 i parlar amb el D-N Albert Martínez Sanromà. Els trobaràs a l’Edifici Montsant s/n baixos. A Sant Pere i Sant Pau de Tarragona.

www.nutriestilesport.com

logo_albert

IGUALADA i LLEIDA

Valoració de l’estat nutricional; disseny del pla alimentari personalitzat segons objectius, necessitats nutricionals i estil de vida; seguiment i tutorizació fins a aconseguir l’objectiu establert.

Tot plegat ho trobareu a la consulta de la D-N María Gil, tant a Igualada com a Lleida.

Igualada (C/Alemanya 27, Igualada. CrossFit Igualada).
Lleida (Av. Blondel 98, Lleida. Traumare Centre Mèdic).

Tlf: +34 649 274 065

info@mariagilnutricionista.com

www.mariagilnutricionista.com

logo_maria

 

Per qualsevol dubte o pregunta també ens la podeu adreçar a info@adneec.com i us contestarem tant aviat sigui possible.

Equip ADNEEC

adneec_logo

 

 

 

 

 

 

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.