ACTIVITATS, CURSOS i ESDEVENIMENTS, D-N Jordi Sarola

ADNEEC serà present a la Emmona 2016

UTEmmona

 

Emmona ha crescut al llarg d’aquests set darrers anys i ha sabut interpretar allò que les corredores i els corredors volen. Una de les característiques d’aquesta cursa és la passió de tot l’staff tècnic, realment impressionant veure el treball intens i continu al llarg de l’any per portar endavant aquest projecte.

Aquest ha estat un any on des d’ADNEEC hem pogut col·laborar en el primer Training Camp Domini D’Isards, a Espinavell; hem pogut col·laborar en el disseny de l’avituallament, únic en la seva concepció per a celíacs i vegetarians; i hem pogut donar un cop de ma en la gestió de la part de salut de les xarxes socials.

Nosaltes un any més estarem a Sant Joan de les Abadesses amb les corredores i corredors de les diferents modalitats de cursa. Muntarem la carpa per qui es vulgui acostar a recollir informació, preguntar o simplement conèixer-nos. Volem estar al cantó de tothom, de la organització, dels corredors, dels acompanyants i del poble.

Fa tres anys vam estar a Núria, en una gran jornada festiva on la Núria Picas va guanyar la Marató. També hem estat a Sant Joan de les Abadesses donant suport tant als corredors sèniors com als infantils. Hi varem ser l’any passat, amb la frustració compartida per la suspensió de la ultra i la gran ultra. El temps no va acompanyar però aquestes decisions són les que fan gran aquest staff tècnic. Varem viure la frustació i la varem compartir.

En aquesta edició podreu tornar a disfrutar del paisatge pirinenc del ripollès, del pi negre, dels isards i els voltors. Correreu per l’antic paisatge miner, d’on treien amb gran esforç ferro, plom i fins i tot or i argent. Podreu visitar els monestirs i esglèsies, però si us arribeu a Sant Joan de les Abadesses ens podreu veure en aquest entorn únic, ens podrem saludar i podrem xerrar del què millor sabem fer: nutrició, dietética i ergogènia aplicada a l’activitat física i l’esport.

Us hi esperem!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.