CINEANTROPOMETRIA, D-N Jordi Sarola

Segona jornada de mesures antropomètriques a Hook School

4d689342-26ea-49fc-a286-f156d666cc38

 

El passat dissabte 14 de maig des d’ADNEEC vam realitzar la 4ª fase del projecte Hook School, la segona presa de mesures antropomètriques en boxejadors de l’escola de boxa Hook School (Manlleu). Es van realitzar 42 mesures o el perfil compert segons el protocol internacional de la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK) als deu boxejadors que estem realitzant seguiment.

El seguiment alimentari-nutricional és seguit per tots ells amb un percentatge de seguiment que va del 40% fins al 90%. Des d’ADNEEC intentem que el seguiment mig de tots ells sigui del 80%, d’aquesta manera podrem valorar l’impacte del rendiment físic a través de la dieta i la modificació de la composició corporal.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.