D-N Jordi Sarola, LLIBRES DE REFERÈNCIA

Fisiologia dels esports de resistència a la muntanya. Manual pràctic. De Fabienne Durand i Kilian Jornet.

kilian-jornet

 

Portem uns anys d’autèntica bogeria a la cursa de muntanya i en l’esport de resistència o ultra trail. En consulta ens trobem amb un pool molt important d’aquests tipus d’esportistes i cal fer un bon abordatge alimentari-nutricional i ergogènic.

En aquest llibre es tracten alguns dels principals problemes en aquests corredors, com el clàssic estrés oxidatiu, hipoxia, etc. Hi ha elements fisiològics i anatòmics que es descriuen amb bastanta claredat i ajuden a aprofundir en aquesta modalitat.

esports-de-resistència

En Kilian Jornet il·lustra el llibre explicant estratègies que utilitza i li dóna un plus de practicitat. Penso que la seva intervenció li dóna una absoluta credibilitat al llibre.

La Fabienne Durand és una fisióloga de l’exercici coneguda pel Kilian, muntanyera de tota la vida i apassionada de la seva professió. Aconsegueix donar el plus científic i rigurós que necessita aquest manual.

Podem adquirir aquest manual per 13,21€ amb tapa tova.

Des d’ADNEEC us encoratgem a llegir-lo per seguir aprenent sobre esports de resistència.

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.