ACTIVITATS, CURSOS i ESDEVENIMENTS, D-N Jordi Sarola

Dani Aranda i el Rècord Guinness de les 48 h non stop en cinta ergomètrica

2014-05-10 10.06.10

En Dani Aranda ja forma part de l’històric d’ADNEEC, per nosaltres és molt més que un corredor, és un amic i company en aquest viatge que es diu vida. I ens hem decidit d’acompanyar-lo una vegada més, en allò que millor sabem fer, que és el control de l’alimentació. Vam col·laborar el 10 de maig de 2014 en les 15h corrent descalç en cinta, que van ser un èxit rotund i van començar a difondre la malaltia de Dravet a través del Raúl, un nen valencià que la pateix i al qual va apadrinar. A partir d’aquí comença un camí que el durà el 19 i 20 de juliol del mateix any a fer 24h seguides descalç en cinta, amb un total de 152 km, mai ningú havia fet aquesta gesta. El control alimentari – nutricional, hídric i ergonutricional va ser tan estricte i pautat que no va arribar a perdre més de 100 grams de pes quan va acabar el repte.

El proper 8 i 9 de juliol tornarà a córrer per #lasilusionesdeRaul, la malaltia de Dravet durant 30 hores seguides sota una carpa al carrer Ample, davant de l’Ajuntament de Canet de Mar (Barcelona). Aquest esdeveniment és una prova avançada per al gran repte, que es realitzarà el 2018 on vol fer el Rècord Guinness corrent 48 hores seguides en cinta per assolir el màxim número de quilòmetres possibles. El repte començarà a les 12h del dissabte i finalitzarà a les 18h del diumenge. Participarà en el repte un equip d’uns 7 dietistes – nutricionistes especialitzats en esport i activitat física, un fisioterapeuta, diversos preparadors físics, un sanitari amb ambulància medicalitzada i un metge. La idea és controlar al mínim detall tot el que mengi i begui, controlar el seu pes, controlar constants vitals i estat físic i mental.

En Dani és una persona única, solidària, respectuosa i honesta que vol donar a conèixer el sofriment de tants i tants nens i nenes que pateixen malalties incurables. Una persona amb gran capacitat de sacrifici capaç de gestes inhumanes per #lasilusionesdeRaul.

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.