ACTIVITATS, CURSOS i ESDEVENIMENTS, CRÒNIQUES CURSES i ESDEVENIMENTS

Daniel Aranda, més a prop del Récord Guinness en la disciplina de córrer descalç en tapís rodant

19800769_767778680068564_7560089045759108633_o

 

El passat 8 i 9 de juliol l’atleta Daniel Aranda va tornar a córrer descalç per #lasilusionesdeRaul i el Síndrome de Dravet. Aquesta vegada durant 30 hores seguides, sense cap descans que no fos baixar per anar al servei. Una nova gesta increïble d’aquest super home que és capaç d’aguantar el dolor que suposa córrer completament descalç durant tant de temps en una superfície tant dura i lacerant com és el tapís rodant.

Els Graduats en Ciències de l’Esport de Tecnocampus Mataró i i l’INEFC de Barcelona que van arbitrar la jornada van certificar un total de 169,39 km dels 185 km que tenia previstos com a objectiu. Però és que no va ser una jornada ni molt menys tranquil·la, ni tampoc un simple “entrenament” per al Guinness. Els problemes gastrointestinals van fer aparició durant la matinada amb forts vòmits i diarrees que el van fer aturar més de 15 minuts i que el farien baixar del tapís rodant en diverses ocasions més.

Ara caldrà que l’equip tècnic valori totes les dades recollides per veure si realment en Dani pot completar 48 hores seguides corrent descalç per a aconseguir un nou Récord Guinness i fer realitat la seva il·lusió per difondre a tot al món la realitat dels nens que pateixen Dravet a través del Raúl i la seva família.

Des d’ADNEEC volem agraïr la participació dels quatre Graduats en Ciències de l’Esport que van arbitrar l’event: Marc, Àngel, David i Jan. I als set Dietistes – Nutricionistes: Raquel i Meritxell el dissabte, Marina i Adrià durant la nit, Neus, Montse i Glòria el diumenge. També a l’Àlvaro, el fisioterapeuta. I evidentment el Dietista-Nutricionista Jordi Sarola, que va estar present a l’event des del divendres 7 a la nit fins el diumenge a les vuit de vespre, que és quan en Dani estava ja estable i a casa seva.

Volem agraïr a l’Ajuntament de Canet de Mar la cessió d’un espai públic on en Dani va poder córrer, al Centre d’Especialitats Mèdiques CEM la seva disponibilitat per a les extraccions de sang, a Transmútua l’ambulància mòbil que va tenir en tot moment disponible, a l’Equip d’Arrítmies de l’Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona) pel seu suport tècnic i per la cessió de l’aparell nuubo de monitorització cardíaca d’en Dani, a l’Escola Catalana de Cineantropometria de l’INEFC de Barcelona la cessió de l’aparell bioelèctric BIVA i l’equip antropomètric RealMetBCN, als Laboratoris Vitae i Nutilab la cessió de productes i suplements, a CeNDieF Nutrició i en Jordi Sarola la disponibilitat per a la direcció del projecte alimentari – nutricional i a TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Escola Catalana de Cineantropometria de l’INEFC de Barcelona la disposició per a cedir els àrbitres de l’event.

Esperem que en Dani pugui seguir entrenant dur per fer realitat el seu somni d’oferir a en Raúl un Récord Guinnes corrent durant 48 h seguides el màxim de quilòmetres.

 

Col·laboradors

logo-nutilab  Logo-Vitae-alta-resoluc   logo_Nuubo      Logo ECC (Horitzontal)  Logo_Imprenta     trabe tecnocampus(2)    

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.